Tuesday, November 1, 2011

(HELL)oWEEKEND

Tak nám proběhl Helloween - z baráků se stávají domy hrůzy; v mallech a hypermarketech se to třpytilo kostýmama, sladkostma, a vlastně vším, co vypadá jako lebka a dá se sežrat, viz obrázky pod textem.
















Začalo to dobře - malý děti s košíčkama ve tvaru dýně střídavě rádoby lekaly prodavačky, za což byly odměněný kaloriema, který jejich tělům udělají ze života na střední škole peklo; costume párty ve fraternitách, jako to znáte z americkejch filmů - lidí až po střechu, soukromej dj, sem tam vás někdo obleje pivem, skupina lidí s kamerou v kruhu nátlakově křičí na zmotanou, společensky-sešlou Pocahontas (nebo co to sakra bylo za převlek) "show your tits, show your tits," a když zjistí, že nepovolí, tak aspoň "show one tit, show one tit," načež ona nakonec fakt povolila (bylo to stejně nechutný), či další holky v co nejvíce "slutty" oblečkách (Jackie Sparrow s hlubokým výstřihem a v minisukni, či zombie vampýrka jen v podprsence a minisukni) vycházející z hajzlů, otírajíc si hubu, následovaný vysmátýma chlapcema, co si za chůze zapínají kalhoty. Říkáte si - tohle by ušlo, kdybyste tam ale nebyli nejstarší. Když už se vám podaří najít pohodovější a míň nadržené lidi, kteří by vás navíc i obdarovali pivem a vy nemuseli nic platit, rozrazí se dveře a do baráku vlettí městská policie. Zatýkají prvního kluka, kterýho uviděli tancovat s pivem na parketu. Černej policajt ho mačká na stěnu, pivo tyče na zem. Fízl vříská "čím víc budeš vzdorovat, tím víc to utáhnu," a zkušeně nasazuje klepeta, jako kdyby se jednalo o zátah na mexickýho šmeliče s koksem. Vyzývají všechny ostatní, aby šli domů, je už 11, party skončila. Kdo neposlechne, bude sebranej taky. Dům se vyprázndil, zbyli jen ti, co v něm bydlí a nejtvrdší jádro těch, co to mají v prdeli (já, můj český kolega, a asi dva borci, kterým už bylo 21, a nepokládají tyhle výhružky za hrozbu). Všichni ostatní jsou během pár minut fuč - nechtějí mít problémy. Problém totiž máte, když vás na takové akci chytí univerzitní policie (ano, máme je tady, i s bouchačkama, chrání nás přece, vole), nebo rovnou ta městská. Všechny tyhle odchyty vás s pivem v ruce jdou do záznamů pro budoucího zaměstnavatele (či další školy), a vy budete mít trabl najít práci, protože nikdo nechce zaměstnávat lidi, co si dají sem tam pivo. Fuj! Jedna americká kamarádka mi řekla, že její přítel, zdravotní bratr, nemůže najít job, neboť byl nedávno právě takhle odchycenej.

Po tom, co jsem zůstali na párty sami, jsme si dovolili udělat pár fotek opuštěného housu, stejně jako vyjít ven a natočit video, kde chudáka chlapce drží policajti v autě a zastrašují ostatní, aby se nepokoušeli je přemlouvat k jeho propuštění. Nakonec si ho fakt odvezli. Samozřejmě.



A tady je slibovaný video krátce po zatýkání na Helloween párty:

No comments:

Post a Comment