Tuesday, May 15, 2012

Za branou sororit aneb jak se Shelby kněžnou stala


Stát se posezónním údržbářem na Moravian College bylo tahem mistrovským. Nejenže každý den nahlížím za kulisy potěmkinoviny instituce, ale dostávám se k věcem smrtelným studentům nedosažitelným. Za 7 dní čisté práce jsme zadarmo získali tři televize, jeden dvd přehrávač, mikrovlnku, lampy, kolečkové židle, noční stolky. Toho všeho se chtěli absolventi college zbavit. Vše je naprosto funkční a mělo zamířit k likvidaci. Věděl snad noční stolek něco nevyhovující? Osobně jsem vyklízel doupě zapálených bojovníků životního prostředí, kteří se mnou měli ještě před pár týdny hodiny environmental studies. Za barák vyhodili všecko - ledničky, televize, gejm boje, plasty, konzervy, šuplata s lékama, šprcky. Nasrat. Máma koupí přístí semestr hezčí.

Svou práci však budu nadále hýčkat. Kde jinde bych se ale při náhodné inspekci pokoje dohmátl pohozené soukromé korespondence zfanatizovaných sester z místní sorority. Dopisy mají všechny parametry pořádný sektičky - vlastní pyramidový systém a odstupňovaný hodnosti od nově iniciovaných (zde familiérně oslovovaných "babybug", česky "zajíček", ale klidně taky třeba "brouček" či "veška") po bordel mamy (la mama) a největší štětky (soudím dle použitých i nepoužitých kondomů všude po pokoji). Udělá mi velkou radost vás nyní s dopisy seznámit a nahlídnout do míst, kam se jinoch dostane jen sporadicky, a často jen skrz úzké otvory nejrůznějších útrob.

Dopisy, kterých jsem se zmocnil patří kněžnám ze sorority ASA (Alpha Sigma Alpha), přičemž dle fotek je zde alfa macho samic vskutku přehršel. Pro více informací neváhejte užít jejich web, který vám ovšem řekne jen to, jak jsou sestry boží a hájí pravé křesťanské hodnoty.  http://home.moravian.edu/students/org/asa/index.htm
Sestry se učí nazpaměť a pějí nejrůznější chorály s cílem pozvednout chabá sebevědomí, co zneuctil nejeden surovec. Sestry se opíjejí s cílem naskákat na co nejvíce chemicky a jinak unavených hochů na kampusu. Co je ale hlavní - sestry řeší světové problémy a udělají tě dámou, za kterou utrousí pohled nejeden zaměstnanec pumpy v New Jersey. Mluvím tady o poutech na celých život. Chtěj to. Nejdřív ale zaplať 400 dolarů za roční členství garantující přísun kamarádek. Hihi.

 Tady mě poprvé zaujala garance "Alpha Love". Už vstupem budiž všemi zbožňovaná, Shelby!


Vítej v řeckém životě. Zaplaceno už máš a vstupním rituálem (většinou se žmoulají palce starších sester, případně šikana a sběr grcek po sorority housu) už jsi prošla, takže teď si pojďme užít nějakou tu společnou lásku.

Shelby získává hodnost babybug, píše jedna z bordel mam a gratuluje k členství. Doufá, že se blíže poznají.

 Další z bordel mam ujištěje Shelby, že prachy byly dobře zainvestovány, a že se jako teď v klidu může do konce života spoléhat na sestry, který ani pořádně nezná. I tady se slibuje kopec lásky shrnutý v mysteriózní pečeti "Alpha Love".
Tento dopis, zachycující oficiální vstup Shelby mezi sestry, je ultimátním drahokamem v mé dosavadní sbírce. Dozvídáme se z něj, že Shelby je opravdu udělena hodnost babybug. Její nadřízená kněžna je takzvaná ruby aka to-go girl, která zasvětí do všemožných prasáren a podsvětí ASA. Shelby je sděleno, že časem jí bude přidělena "big", což je senior kněžna, která už má nějakou tu oběť za sebou a dále rozvine její chrámové znalosti.  Dále se dopis zmiňuje, že pobyt v sesterstvu bude pro Shelby nejlepším obdobím jejího života, potká nejlepší kamarádky, co nikdy nezradí; je taky ale nesmírně důležité si uvědomit, že odteď reprezentuje nejlepší sororitu na Moravian College. Na závěr se ruby omlouvá, že se večer nepřijde seznámit, protože má zápas v pozemním hokeji. I tak jí prej ale miluje neobyčejným způsobem ("..but I la la love you!). Zmátl mě tajemný podpis Pearl, jelikož se očividně jedná o další hodnost někde mezi ruby a big. To by znamenalo, že se Ruby Selena, autorka dopisu, honosí hned dvěma tituly najednou. A to znamená jen jediné - ta holka už má něco obskákáno.

Je fascinující, jakým způsobem je tento dívčí spolek veden. Zvážíme-li věk všech zúčastněných sester, musíme však dospět k závěru, že infantilní debilita je nakažlivá jak zubní plak Lady Gaga. Těmhle dospělým ženám budu nadále fandit. Kuk na kosti.

PS. Pořád ještě doufám, že najdu krabici od vína s nějakýma dolarama, David Rath styl.


2 comments:

  1. Ahoj, kde je tobě konec, člověče? Žádné pokračování německých pohádek?

    ReplyDelete
  2. *Amerických, jsem tím Německem celý zblbý.

    ReplyDelete